DS Computers d.o.o. je osnovan 1999.godine. Primarna delatnost preduzeća je veleprodaja računarske opreme.

 

Fokusiranost kompanije je da kroz optimizaciju procesa, svojim partnerima pruži maksimalnu podršku kako bi stvorili konkurentsku prednost na tržištu.

 

DS Computers d.o.o. se trudi da svojim partnerima ponudi najbolje moguće cene i kontinuitet snabdevanja u komponentnom biznisu, A brand računarima, kao i notebook računarima.

 

DS Computers d.o.o. je ovlašćeni distributer za MSI I LC Power, dok sve ostale brendove nabavlja na otvorenom tržištu WW.

 

 

Kompanijske vrednosti:

 

 

  • POŠTOVANJE I POVERENJE

Poverenje i poštovanje – među kolegama i prema partnerima osnova su svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Poštujemo integritet i individualne osobine svakog pojedinca, te uvažavamo različitost mišljenja, kultura i običaja. Podržavamo otvorenu komunikaciju, kako bi uz usaglašena mišljenja, ambicije i znanja, stigli do najbolje pozicije na tržištu, kako kompanije, tako i svakog zaposlenog ponaosob.

 

  • ODGOVORNOST

Ispunjavamo svoja obećanja data i saradnicima i našim partnerima. Svako od nas odgovoran je za sebe i svoj posao, ali i za uspeh i dobrobit firme u celosti – dajući svoj maksimalni doprinos u poslu, pronalazimo najbolja ostvariva rešenja na zadovoljstvo svih uključenih strana.

 

  • USMERENOST PREMA PARTNERIMA I KUPCIMA

Naša efikasnost i efektivnost među ključnim su parametrima podrške partnerima i kupcima DS Computers d.o.o.. Usmerenost ka partnerima i kupcima uključuje razvijanje njihovog poverenja, što postižemo proaktivnim pristupom radu, predviđanjem njihovih potreba i informacijama koje im pružamo pre nego što ih i zatraže od nas. Kako bismo to mogli ispuniti, kontinuirano pratimo tržišna dešavanja, te aktivno komuniciramo sa svojim partnerima težeći tome da DS Computers bude njihov prvi izbor.

 

 

 

Kontakt podaci:

DS Computers d.o.o.

Mihaila Todorovića 20, Beograd.

Radno vreme : Ponedeljak – Petak 09-17h, Subotom ne radimo.

 

Komercijala:

 

Silvija Žarković;  Tel: 011 40 22 946

Jelena Šumadinac;  Tel: 011 40 22 947

 

Knjigovodstvo:

Snežana Šumadinac;   Tel: 011 40 22 945

 

Servis:

Nenad Mančić;  Tel: 011 40 22 963

 

 

 

https://www.dsc.rs/images/banners/60.jpeg ×