DS Computers DOO je osnovan 1999.godine. Primarna delatnost preduzeća je veleprodaja računarske opreme.

 

Fokusiranost kompanije je da kroz optimizaciju procesa, svojim partnerima pruži maksimalnu podršku kako bi stvorili konkurentsku prednost na tržištu.

 

DS Computers doo se trudi da svojim partnerima ponudi najbolje moguće cene i kontinuitet snabdevanja u komponentnom biznisu, A brand računarima, kao i laptop računarima.

 

DS Computers doo je ovlašćeni distributer za MSI I LC Power, dok sve ostale brendove nabavlja na otvorenom tržištu WW.

 

 

Kompanijske vrednosti:

 

 

  • POŠTOVANJE I POVERENJE

Poverenje i poštovanje – među kolegama i prema partnerima osnova su svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Poštujemo integritet i individualne osobine svakog pojedinca, te uvažavamo različitost mišljenja, kultura i običaja. Podržavamo otvorenu komunikaciju, kako bi uz usaglašena mišljenja, ambicije i znanja, stigli do najbolje pozicije na tržištu, kako kompanije, tako i svakog zaposlenog ponaosob.

 

  • ODGOVORNOST

Ispunjavamo svoja obećanja data i saradnicima i našim partnerima. Svako od nas odgovoran je za sebe i svoj posao, ali i za uspeh i dobrobit firme u celosti – dajući svoj maksimalni doprinos u poslu, pronalazimo najbolja ostvariva rešenja na zadovoljstvo svih uključenih strana.

 

  • USMERENOST PREMA PARTNERIMA I KUPCIMA

Naša efikasnost i efektivnost među ključnim su parametrima podrške partnerima i kupcima DS Computers DOO. Usmerenost ka partnerima i kupcima uključuje razvijanje njihovog poverenja, što postižemo proaktivnim pristupom radu, predviđanjem njihovih potreba i informacijama koje im pružamo pre nego što ih i zatraže od nas. Kako bismo to mogli ispuniti, kontinuirano pratimo tržišna dešavanja, te aktivno komuniciramo sa svojim partnerima težeći tome da DS Computers bude njihov prvi izbor.

 

 

DS Computers je preduzeće koje se bavi prodajom najkvalitetnije računarske opreme u Srbiji. Naš cilj je da obezbedimo klijentima najbolju računarsku opremu po najpovoljnijim cenama.

Proizvodi koje imamo u svom asortimanu su:

 

  • Laptopovi: Prenosni računari visokih performansi poznatih proizvođača kao što su Dell, Lenovo, HP, Asus, Acer i MSI. Imamo širok izbor laptopova za kućnu i poslovnu upotrebu, kao i gaming laptopova za sve zaljubljenike u igre.
  • Procesori: U ponudi imamo procesore poznatih brendova kao što su Intel i AMD, sa najnovijom tehnologijom i visokim performansama.
  • Memorije: Širok izbor RAM memorija poznatih brendova kao što su Kingston, Corsair i G.Skill. U našoj ponudi možete naći memorije sa kapacitetom od 4GB do 32GB.
  • SSD i hard diskovi: Brzi i pouzdani SSD diskovi poznatih proizvođača kao što su Samsung, Kingston i Western Digital, kao i klasični hard diskovi različitih kapaciteta i brzina obrtaja.
  • Grafičke kartice: U našoj ponudi možete naći najnovije grafičke kartice poznatih proizvođača kao što su Nvidia i AMD, sa visokim performansama i velikom memorijom.

 

Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za sve informacije, pomoć pri izboru i savete oko instalacije i održavanja računarske opreme.

 

Kontakt podaci:

DS Computers DOO

Pib : 101877966

MB: 17240676

Svetog Nikole 43 G, Beograd.

Radno vreme : Ponedeljak – Petak 09-17h, Subotom ne radimo.

 

 

Tel: 011 40 22 946

Tel: 011 40 22 947

 

 

Administracija:

Tel: 011 40 22 945

 

Servis:

Tel: 011 40 22 963